Om os

OM GÉNITO
Firmaet Génito A/S blev grundlagt i 1998 og ligger i Ulstrup, Midtjylland.

Initiativet var Erik Løgstrups. I 1972 opstartede han sin plastproduktions-virksomhed, som stadig er i fuld funktion i dag. Han designede på baggrund af mange års erfaring i branchen sit eget brand og producerede den første stol, som blev døbt Ballet.

Hoffi serien, som er designet af Claus Langhoff, blev solgt til Génito A/S i 2011 og Erik Løgstrup, siden da har han udvidet og videreudviklet konceptet, for at tilbyde sine kunder et stærkt og dynamisk udtryk.

Hoffi serien er blandt andet solgt i Mexico, New Zealand, Californien og Japan. Barstole der giver liv i det moderne hjem, flotte og funktionelle taburetter samt et unikt bakkebord, som fanger øjet og sætter prikken over loungemøbler såvel inde som ude. Derudover deltog Hoffi på messer i Tokyo, New York, Stockholm og Formland.

VORES DESIGNER
Erik Løgstrup

Erik Løgstrup har designet størstedelen af Génito's produkter gennem mange år. Han er en mand med begge ben på jorden, som trives både blandt anerkendte designere og med maskinerne i produktionen. Det er hans håndværk og øje for kvalitet, der går igen fra idé til færdigt produkt.

VORES MÅL
Mission

Vores ønske er at kunne tilbyde holdbare og ergonomiske designermøbler af højeste kvalitet. Denne målsætning præger alt hvad vi foretager os i det daglige. Hvert eneste designermøbel opfylder skrappe krav om kvalitet og pris, så kunden altid kan forvente overensstemmelse mellem det vi siger, og det vi gør.

Vision

Hos Génito har vi høje ambitioner for fremtiden. Vi vil være kundernes foretrukne valg inden for designmøbler. Dette mål realiseres ved at tilbyde kvalitetsprodukter til knivskarpe priser, der produceres med vægt på miljøvenlige produktionsmetoder.